maandag 1 maart 2010

Jan Eggens Trike

Ik schreef zojuist aan Peter B. in Dordrecht het volgende bedankmailtje:

Bedankt, ik ben erg blij met de trike!

Het stuurgedrag is wel veel direkter dan de macpehrson vd Alleweder maar met 'n snelbinder heb ik 't rechtuitrijden al iets ontspannender gemaakt.
Het mag geen snelheidsmonster zijn (en dat zal 't ook wel niet worden) maar 't op- en afstappen is wel heerlijk eenvoudig geworden in de stad (op zebra-knopjes drukken en zo).
Een heerlijke boodschappenfiets die zich bijna leent om brutaalweg door 't autoverkeer te zigzaggen !
Alles aan de fiets is low-budget te verkrijgen (tandwielen, remblokjes enz.) en er is geen deukgevoelige body waar je en de fiets kwetsbaar door worden.
Voorlopig (hoewel lastig onder te brengen in m'n benedenwoning) zal ik 'm niet wegdoen.

Groeten Mick


Vanmiddag ben ik direkt ergens boodschappen gaan doen in Oud-zuid waar ik nooit de FAW durf te laten staan. Maar niet alvorens Lee-mans Beek-mans even aandeed. Bedankt voor de foto's Marcel!


3 opmerkingen:

  1. Hoi Mick,
    veel plezier met je nieuwe aanwinst! Niet te veel aan rommelen, gewoon lekker fietsen en de (weer) kleine kwajongen uithangen in het Mokumse verkeer...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kreeg van Marcel precies hetzelfde advies Wijnandt. En voorlopig ben ik van plan to do just that !
    Wel ff 'n gele relecterende achtertas eropgezet wat al gelijk een veel modernere indruk maakt. Net als telescoopvering had je toen eigenlijk nog geen reflecterende bagagetassen, alleen maar die canvas herfstkleur dingen.

    BeantwoordenVerwijderen