zondag 28 februari 2010

Ruimte maken

Oude gedachten worden verworpen, nieuwe worden geboren.

Zo ben ik er achter dat het wiggenhuis ter hoogte van het achterwiel aanbrengen via een flexibele ophanging aan de voetenwagen nooit een goed idee is geweest: 't Ding is eenvoudig veel te zwaar om door de spaninrichting (via de staalkabel) omhoog gehouden te worden!
Maar is dit nu een forse streep door mijn plannen?
Geenzins, het wiggenhuis heb ik nu namelijk direkt star aan de slede gemaakt en aan de linkerkant komt dan een lichtgewicht alu roede die star naar achteren steekt als aanknooppunt vh bankdruk/inversiegebeuren.
Daarmee wordt het bankdrukconsept dan in 1 keer compatibel met zelfs het dynema aangedreven revolversysteem!
Nooit weg natuurlijk...

Behalve het opruimen van problemen van praktische aard zal ik ook ruimte moeten maken voor de stoffelijke aanwezigheid van een Jan Eggens Trike.

Deze blijkt bij navraag het BSA-draad voor mijn eerder op de Hafa toegepaste sperlagertrapas te hebben en heeft een ivt de trappers vrij hoog stoeltje dat genoeg ruimte moet scheppen tot m'n knieën om de armen- en borstspieren te trainen.
Over een paar uur ga ik m'n nieuwe aanwinst ophalen!

2 opmerkingen:

  1. Nee, de ad staat op marktplaats en ik ben 'n prijsje overeengekomen. Ik hoop dat 'r niet te veel aan mankeert natuurlijk dan kan ik me opgeven vh Trike-treffen!

    BeantwoordenVerwijderen