zondag 18 augustus 2019

Het ei van squash

Ik ging eigenlijk naar de kringloopwinkel voor een jerrycan. "Hoe zo?" zult u zich welwillend afvragen "ome Mick heeft toch het fossielloos leven zo hoog in het vaandel?".  Klopt maar ik ging voor een opslagmedium van overtollig regenwater uit de regenton van mijn schuur!
Dorcas kringloopwinkel in Aalsmeer is werkelijk een warenhuis van formaat. Waar ik al snel een acht liter container vond voor een euro'tje.
En mijn inschatting dat die net in de medium Radical banaantas zou passen klopte gelukkig ook. Want ik was met de Thys. Precies in het midden van de tas ;-)
Door de eerder ingebrachte rekstokken werd de vierkante (dus stapelbare) vorm van de vloeistofhouder zo toch weer getransformeerd in een tamelijk gestroomlijnd geheel!
Maar op de afdeling fietsen- en trainingstoestellen viel mijn oog ook op deze gepecialiseerde tas: voor tennisrackets!
Drieënhalve euro voor zo'n prachtig afgewerkte
zijtas met ritssluiting en schouderdraagband vind ik niet te duur!

     

2 opmerkingen:

 1. Ik gebruikte ook zo'n tas in mijn quest, die paste perfect in de staartpunt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed idee Marco, dan kun je ten minste nog eens wat spullen terugvinden! :-)
   Zelf ben ik eigenlijk nog steeds bezig (meer) toepassingen te vinden.
   Op de roets bleek ik er in combinatie met de banaantassen (beide gevuld) net wat last van te hebben met m'n elleboog tijdens de backstroke. Maar i.c.m. andere tweewielers zal dat minder nauw komen.
   Hij lijkt nog waterdicht ook want ik kan er niet doorheenblazen. Maar dan moet ik eigenlijk wel de ritssluiting naar beneden laten wijzen (dat kan door de schouderband voor de ophanging te gebruiken).
   Hij is dubbel uitgevoerd dus tegen rammelen in de velomobiel van spullen moet het ook zeker helpen!

   Verwijderen