vrijdag 13 augustus 2010

Onderschatte ideeënWas de oorspronkelijke naam van de HPVN de ‘mens aangedreven voertuigen vereniging’, in werkelijkheid bestaat deze al lange tijd bijna louter uit mensen die zo snel mogelijk van A naar b willen.
Dat mag verder dan zo weinig mogelijk energie kosten. Dat de beweging daartoe altijd op hetzelfde neerkomt en het lichaam een weinig afwisseling brengt deert hen daarbij bitter weinig.

Vandaar dat ik mijn kans waar zag misschien buiten het ligfietscircuit mensen aan te spreken met mijn bankdrukfiets toen ik de oproep las voor “Onderschatte ideeën” op ‘Noorderlicht Wetenschap’.
Zoals de roets van Derk Thijs wat belangstelling heeft gekregen uit de roeiboot-wereld vind ikzelf de bodybuild of – fitnessgroep nu typisch een potentieel belanghebbende!

3 opmerkingen:

 1. Prachtig programma wat door mij véél te weinig bekeken wordt om één of andere onbekende reden. Maar wie weet inderdaad. Alleen jammer dat Derk al een keer geweest is. Dat maakt de kans voor jou mogelijk wat kleiner. Maar goed, niet geschoten is altijd mis. Mocht je wel in de opnamen komen, laat dat dan natuurlijk wel weten zodat ik in ieder geval die aflevering kan programmeren voor opname :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat ik (ook!)die aflevering met Derk gemist heb...
  Ik vond trouwens je conclusie dat je de FAW eigenlijk nog het meest waardeert vanwege de afgezonderde kettingloop wel "heel apart"!
  Groeten Mick

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het daarbij dus over de kettingloop in de fiets (onder de zitting, achter de zitting etc.)
  Onbetwiste winnaar is natuurlijk de Versatile met z'n volledig afgeschermde ketting.

  BeantwoordenVerwijderen